Actuele nieuws

shutterstock_311049074
aangename geur op kantoor?

Posted by    |   20 juni 2016

Je reukvermogen is sterk gerelateerd aan je herinneringen en emoties. Waar denk je aan bij de geur van kaneel of knoflook? Vers gemaaid gras? Appeltaart die vers uit de oven komt? Een simpele geur kan de mentaliteit van een persoon compleet veranderen en hem of haar herinneren aan een vrolijke (of onaangename) herinnering. Leren hoe jij je kantoor aangenaam kan laten ruiken is dan ook een belangrijke taak. Het zal de moraal van werknemers beïnvloeden, de manier waarop cliënten je bedrijf waarnemen, en meer. Gebruik de volgende tips om je kantoor fris, schoon, en misschien zelfs verrukkelijk te laten ruiken.

Hoe zorg je voor een heerlijke geur op kantoor

Hou de boel schoon. Laten we met het meest vanzelfsprekende beginnen. Als je kantoor niet schoon is, kan je nooit verwachten dat deze lekker zal ruiken. Voor het beste resultaat is het inhuren van een schoonmaakbedrijf een múst! Zij zullen met regelmaat je kantoor stofzuigen, dweilen, het vuil weggooien, oppervlakken afvegen, de ramen lappen, de vloeren een dieptereiniging geven, en meer. Je hoeft je dan ook niet druk te maken over het creëren van een schoonmaakschema op kantoor, en kan er verzekerd van zijn dat je kantoor grondig, en met regelmaat professioneel schoongemaakt wordt.

Open de ramen wanneer mogelijk. Wanneer het weer mild en aangenaam is, omarm de dag dan door de ramen op kantoor te openen. Dit zal de ruimte luchten en onaangename geuren elimineren. Dit is met name belangrijk als je kantoor oudbakken en muf ruikt.

Besteed extra aandacht aan de badkamer. Als er een ruimte op kantoor stinkt, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk de badkamer zijn. Evalueer het schoonmaakproces voor de badkamers met je schoonmaakbedrijf, en verzeker dat de gehele ruimte grondig wordt schoongemaakt. Overweeg tevens om te investeren in heerlijke geparfumeerde handzepen, olie verstuivers, plug-in geur diffusers, en / of badkamer sprays. Kies echter wel enkel lichte en nietaanstootgevende geuren. Je werknemers zullen het niet op prijs stellen om telkens wanneer zij de badkamer betreden met een geur explosie geconfronteerd te worden, met name als zij gevoelig zijn voor bepaalde geuren.